follow Catalog firme » Materiale constructii » Pavaje » Judetul HUNEDOARA
  home     Pavaje   Judetul HUNEDOARA

Pavaje Hunedoara

SC PIETRA SRL (ILFOV)
pavaje alei, pavaje piatra naturala
0723 *** ***Click aici!
Obtineti cel mai bun pret pentru pavaje completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
pavaje trafic pietonal, pavaje deva, pavaje (Deva, HUNEDOARA)
Sandyral con srl este o societate privata, activeaza pe piata de 6 ani in domeniul prefabricatelor din beton ( garduri diverse modele, pavaje si pavele, trafic pietonal sau mediu, borduri pietonale, tuburi de fantana, placaje imitatie piatra). datorita cererii pietei, odata cu marirea capacitatii de productie societatea noastra a extins activitatea si in domeniul prestarilor de servicii realizand acum la cerere montajul gardurilor..
0727 *** ***Click aici!
pavaje (HARAU, HUNEDOARA)
Amg-factory vine in sprijinul clientilor cu produse din fibra de sticla, asigurand o garantie de 15 ani produselor fabricate. va punem la dispozitie diverse produse din fibra de sticla cum ar fi: fose septice de diferite dimensiuni in functie de necesitati, rezervoare de diferite capacitati, voz-uri, separatoare de grasimi, piscine, precum si orice alt produs fabricabil din fibra de sticla...
0734 *** ***Click aici!
pavaje
In cei aproape 60 de ani de existenta, marmosim sa simeria a devenit un centru al pietrei naturale romanesti, recunoscut atat in tara cat si peste hotare. avand in patrimoniu cateva dintre cele mai reprezentative cariere de piatra din romania si o fabrica dotata cu echipamente ce acopera intreaga gama de prelucrari, marmosim poate oferi in prezent un portofoliu complet de produse specifice..
0254 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie